Åbningstider uden for sæson: Efter aftale - Arbejde på værkstedet udføres: man-fre (Lør. efter aftale)

Forside

Optimering & Race Parts

Fuel Mapping

Service & Vedligehold

Trackdays

Kymco Scootere  


Blandingen af luft og benzin er alt afgørende for hvor godt motoren trækker.

Ved brug af et moderne dynometer også kendt som et "rullefelt", kan vi give dig en diagnose på hvordan din motor trækker og præsterer.

Ved en tur på rullefeltet, kan vi lave en udskrift, der præcis fortæller os hvor der eventuelt er mangel på trækkraft, eller hvor din motorcykel evt kører for magert eller får for meget benzin i forhold til luftblandingen. Det korrekte forhold mellem luft og benzin er vigtigt for at motoren har en sund forbrænding. Et forkert blandingsforhold kan på sigt skade og ødelægge din motor.

Udover bare at give dig en diagnose, kan vi efterfølgende aktivt gå ind og gøre noget ved de eventuelle problemer eller "huller" i effektkurven der evt. må være og forbedre disse punkter. I langt de fleste tilfælde hæves effekt også ved denne operation, da vi går ind og giver motoren alle best tænkelige forhold for at skabe den optimale forbrænding


Resultatet du mærker på din motorcykel, er mere trækkraft, et mere jævnt træk, dermed en mere letkørt motorcykel, bedre brændstof økonomi, samtidigt med en effekt forøgelse.
Alex MC - Fuel mapping